So here I am once more in the playground of the broken hearts One more experience, one more entry in a diary, self-penned..........As you grow up and leave the playground Where you kissed your prince and found your frog Remember the jester that showed you tears, The script for tears....... There's a point in your life, you got to reach and when you do, you know it, and now I'm here,If I held out my heart and offered my hand would you take it, if I showed you the stars would you follow, let me show you the way to the thirteenth star.

I follow the thirteenth star.

"...there are times when Fish produces moments of such magic that you realize that only a veteran would know how to deliver such a moving experience after all these years." (Britsound)

Sidevisninger siste måned

The Story So Far :

torsdag 10. februar 2011

Fish " FUGAZI"

2 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Offa, ikkje morro å oppleve det du har opplevd.
  Var du utbrent då eller?Nei en må ikkje slite seg ut, helsa kjem først i dei aller fleste samanhengar!
  Kan tenke meg det var utrulig kjipt å og vemodig å legge ned ditt foretak. Men av og til må ein lytte til helsa og kva som er best for den, så får du ferier i ny og ne også som er nødvendig for å koble ut og komme til hektene att.

  Studie går bra, tek det fulltid på nett grunna mykje styr og fram og tilbake.
  Men det går greit det, mykje innleveringar men ein heng med. Men frå april til midten av juni går eg i hi, har seks sju eksamenar å lese til, då eg må ta to eg ikkje fekk tatt før jul pga eg ikkje fann lokalet på den eine og av ein annan grunn på den andre. Så det blir mykje å kunne ja. Men en får berre gjer det beste ut av det!Etter det blir det jobbing i mange år og på sikt ta fag slik det blir ein bachelor i markedsføring på sikt...men på laaang sikt. Har myyykje lån no og har lite erfaring med jobbar over år, utanom feriejobbar. Så blir kjekt å få jobb og fast inntekt på kontoen!Og få reise meir for det har vore minimalt av det, så føler både alder og tid tilsei at det er på tide å oppleve meir av verden og en må ha penger til det ja!

  Kom heim med nattbussen den 22.des og er framleis heime ufrivillig...skulle nedigjen to veker etter jul men fekk ikkje studielånet som var forventa grunna endel misforståelsa mellom skulen og lånekassa så det har vore kjeempe surt!Men det er straks i boks no så drar snart nedigjen,savna leiligheta mi ekstremt og byen ikkje minst. Kjipt at det tok såå lang tid å få orden på det. Men gleda mej til å utforske OSlo enda meir, sett for lite på den korte tida eg har budd der...

  Håpe det går bedre med deg no da??!! Flott med rette medisina!Korleis merka du det som hendte deg?Ein ska ikkje spøke med helsa nei, eg har blitt litt paranoid siste tida, sjekka på nettet når eg føler eller kjenner på noko hehe. Er livredd når det kjem til kreft og slike sjukdommar...

  Håper du og familia har ei god helg! :)

  Iselin

  SvarSlett